Slide background
Slide background

Super Flexible Layout Builder

Tons of Elements

Real Drag and Drop

Fullscreen Option

Undo/Redo functionallity

Om os

Murerfirma Nicolaj Nielsen startede i 1998 med 1 lærling. Har siden vokset, så vi i dag er mellem 8-14 mand ansatte. Firmaet er hjemmehørende i Frederikshavn, hvor vores arbejdsområde spænder vidt i hele Nordjylland, dog har vi også arbejdet en del i Københavnsområdet og Nordsjælland.

Vi udfører alt inden for murerfaget, hvor hver medarbejder har sit eget speciale, så kunden får absolut højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser.

Vi har tilknyttet professionelle arkitekter, der kan komme med forslag og tegninger som ideer til kunden.

Energioptimering er også blevet et af vore specialer, hvor vi ved at fremlægge varmeberegninger, hjælper kunden med at nedsætte varmeforbruget i forbindelse med renovering af huset eller ved nybyggeri.

Firmaet samarbejder med en gruppe af andre håndværksmestre, hvorved kunden er sikker på, at effektiviteten og kvaliteten er i top.

 • Parcelhuse

  Aenean vulputate eleifend tellus. Aenean leo ligula, porttitor eu, consequat vitae, eleifend ac, enim. Aliquam lorem ante, dapibus in.

 • Renovering

  Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus. Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt.

 • Skadeservice

  Donec sodales sagittis magna. Sed consequat, leo eget bibendum sodales, augue velit cursus nunc, quis gravida magna mi a libero.

 • Industri

  Nullam quis ante. Etiam sit amet orci eget eros faucibus tincidunt. Donec vitae sapien ut libero venenatis faucibus.

Har du spørgsmål eller står du og mangler et godt råd - så send os en mail!